05 oktober Uitreiking Koninklijke Prijs voor Vrije Schilderkunst 2023

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Locatie Koninklijk Paleis Amsterdam

Koning Willem-Alexander reikt de Koninklijke Prijs voor Vrije Schilderkunst 2023 uit. De prijs moedigt jonge, talentvolle schilders aan in hun werk als kunstenaar. Na de uitreiking opent de Koning de tentoonstelling waar werken van de winnaars en van de overige genomineerden te zien zijn.

Vergroot afbeelding Koning Willem-Alexander en de winnaars van de Koninklijke Prijs voor Vrije Schilderkunst 2023
Beeld: ©Koninklijk Paleis Amsterdam / Jeroen van der Meyde
Koning Willem-Alexander reikt de Koninklijke Prijs voor Vrije Schilderkunst 2023 uit aan Thierry Oussou, Bobbi Essers en Ricardo van Eyk. De drie jonge kunstenaars ontvangen elk een bedrag van 9.000 euro.