16 november 25-jarig jubileum ECP

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Locatie Fokker Terminal, Den Haag

Koning Willem-Alexander woont het 25-jarig jubileum bij van ECP, Platform voor de InformatieSamenleving. ECP brengt overheid, wetenschap, bedrijfsleven, onderwijs en maatschappelijke organisaties samen. Daarbij coördineert het platform programma’s en publicaties en werkt samen met haar deelnemers aan een betrouwbare, kansrijke en veerkrachtige digitale samenleving.
 

Vergroot afbeelding Koning Willem-Alexander bij 25-jarig jubileum ECP
Beeld: ©ECP / Sander Stoepker
De Koning is bij de viering van het 25-jarig jubileum van ECP.
Vergroot afbeelding Koning Willem-Alexander bij 25-jarig jubileum ECP
Beeld: ©ECP / Sander Stoepker
De Koning woont het plenaire programma bij, waar 'Een reis door 25 jaar digitalisering' centraal staat. Ook spreekt hij met deskundigen over onder meer ChatGPT en ethiek, en actuele digitale dilemma’s die jongeren bezighouden.