11 maart Global Standard-Setting Bodies

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum -
  • Locatie Bazel, Zwitserland

Koningin Máxima bezoekt de Internationale Standaardisatie Organisaties en Toezichthouders in de financiële sector (SSB’s) bij de Bank for International Settlements (BIS). Zij spreekt daar met gouverneurs van centrale banken en vertegenwoordigers van regelgevende instanties over de stand van zaken van financiële inclusie en financiële gezondheid. Koningin Máxima is speciale pleitbezorger van de secretaris-generaal van de Verenigde Naties voor inclusieve financiering voor ontwikkeling (UNSGSA).

Vergroot afbeelding Koningin Máxima bij Global Standard-Setting Bodies
Beeld: ©BIS
Koningin Máxima zit samen met Agustín Carstens van de Bank for International Settlements in Bazel de High Level Meeting on Financial Inclusion voor.