Mr. Pieter van Vollenhoven brengt werkbezoek aan het Regionaal Bureau Slachtofferhulp en Univé Verzekeringen

Mr. Pieter van Vollenhoven brengt als voorzitter van het Fonds Slachtofferhulp op dinsdag 1 juni 1999 een werkbezoek aan het Regionaal Bureau Slachtofferhulp Drenthe in Hoogeveen.
De Stichting Slachtofferhulp Drenthe kwam op 1 januari 1999 tot stand. Daarvoor was slachtofferhulp onderdeel van de Drentse Federatie voor Maatschappelijk Werk. De zelfstandige Stichting Slachtofferhulp Drenthe heeft vier bureaus en daarnaast een groot aantal spreekuren en steunpunten in de provincie Drenthe. Het werkbezoek staat in het teken van de samenwerking die Slachtofferhulp Drenthe is aangegaan met tal van organisaties en hoe de positie van slachtoffers daarmee steeds meer centraal kan komen te staan.

Aansluitend brengt mr. Pieter van Vollenhoven een kort werkbezoek aan Univé Verzekeringen in Assen. Deze maatschappij werkt samen met slachtofferhulp door deskundigheidsbevordering van wederzijdse medewerkers op het gebied van schadebemiddeling. Bij deze gelegenheid wordt aan de heer Van Vollenhoven een cheque overhandigd ten behoeve van het Fonds Slachtofferhulp.