04 juni Bezoek aan Brazilië voor financiële diensten en financiële gezondheid

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum -
  • Locatie São Paulo en Brasilia, Brazilië

Koningin Máxima bezoekt Brazilië als speciale pleitbezorger van de secretaris-generaal van de Verenigde Naties voor inclusieve financiering voor ontwikkeling (UNSGSA). Tijdens het bezoek staat het verder bevorderden van financiële inclusie centraal, gecombineerd met de thema’s ‘financiële gezondheid’ en ‘inclusieve groene financiering’.

Vergroot afbeelding Koningin Máxima UNSGSA Brazilië
Beeld: ©UNSGSA / Patrick van Katwijk
Koningin Máxima spreekt onder andere met ondernemers over hoe digitale leningen en andere financiële diensten ‘op maat’ hen geholpen hebben hun bedrijf op te bouwen en om financieel weerbaar te worden.