25 maart Toespraak tijdens ‘Op Stoom met Qredits’

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Locatie Den Haag

Koningin Máxima houdt een korte toespraak tijdens ‘Op Stoom met Qredits’ van Qredits - Microfinanciering Nederland. Het evenement is gericht op het bieden van inspiratie en hulp aan ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf (mkb) in de coronacrisis.

Qredits biedt training, coaching, ondernemerstools en bedrijfskredieten tot 250.000 euro aan (startende) ondernemers in het midden- en kleinbedrijf. Qredits wil hiermee ondernemerschap in Nederland bevorderen. Tijdens het programma vanuit een studio in Den Haag wordt het 25.000e krediet van de stichting verstrekt aan een startende ondernemer.

Koningin in televisiestudio
Beeld: ©Rotapool / Patrick van Katwijk
Koningin Máxima is aanwezig bij de overhandiging van het 25.000ste krediet aan een mkb-ondernemer tijdens ‘Op Stoom met Qredits’.

Koningin Máxima spreekt over het herstel van het mkb na de coronacrisis en het belang van hulp daarbij. Ook wordt gesproken over de problemen waar ondernemers nu mee geconfronteerd worden en welke instrumenten hulp kunnen bieden.

Koningin in studio.
Beeld: ©Rotapool / Patrick van Katwijk
Koningin Máxima houdt een korte toespraak tijdens ‘Op Stoom met Qredits’ van Qredits - Microfinanciering Nederland.

Koningin Máxima is bij het evenement aanwezig als lid van het Nederlands Comité voor Ondernemerschap. Demissionair staatssecretaris van Economische Zaken en Klimaat (EZK) Mona Keijzer is digitaal tevens te gast. Tijdens het bezoek aan de studio worden de algemeen geldende richtlijnen ter bestrijding van het coronavirus in acht genomen.