06 december Opening bijeenkomst presentatie programma MIND Us

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Locatie Paleis Noordeinde, Den Haag

Koningin Máxima opent een bijeenkomst van Stichting MIND Us, waar het bestuur zijn programma presenteert om de mentale gezondheid van jongeren te versterken. Minister Dijkgraaf van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap en staatssecretaris Van Ooijen van Volksgezondheid, Welzijn en Sport zijn ook aanwezig.  

Vergroot afbeelding Koningin Máxima opent bijeenkomst presentatie programma MIND Us
Beeld: ©MIND Us / Robin Utrecht
Koningin Máxima opent de bijeenkomst waarna het bestuur van MIND Us het programma toelicht. Dit doen zij samen met jongeren en samenwerkingspartners. Na de plenaire presentaties nemen de aanwezigen deel aan interactieve workshops.