20 maart Bezoek aan Marokko voor digitale financiële diensten

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum -
  • Locatie Marokko

Koningin Máxima bezoekt het Koninkrijk Marokko in haar functie van speciale pleitbezorger van de secretaris-generaal van de Verenigde Naties voor inclusieve financiering voor ontwikkeling. De thema’s van het bezoek zijn fintech, inclusieve groene financiering en het ontwikkelen van digitale betalingssystemen voor het bevorderen van financiële inclusie.

Vergroot afbeelding Koningin Máxima UNSGSA Marokko Casablanca buurtsupermarkt
Beeld: ©ANP / Robin Utrecht
Koningin Máxima bezoekt een buurtsupermarkt in Casablanca. Koningin Máxima legt veldbezoeken af om uit eerste hand te horen wat de impact is van financiële diensten op levens van mensen en hoe dit bijdraagt aan hun financiële gezondheid.