25 mei Werkbezoek aan planbureaus

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Locatie Den Haag

De Koning brengt samen met minister Kaag van Financiën een werkbezoek aan de drie planbureaus: het Centraal Planbureau (CPB), het Planbureau voor de Leefomgeving (PBL) en het Sociaal en Cultureel Planbureau (SCP). Het werkbezoek staat in het teken van brede welvaart. Het gaat om een uitgesteld bezoek dat initieel op 5 april zou plaatsvinden.

Vergroot afbeelding Koning Willem-Alexander en minister Kaag op werkbezoek
Beeld: ©Patrick van Katwijk
Den Haag, 25 mei 2023: De Koning brengt samen met minister Kaag van Financiën een werkbezoek aan de drie planbureaus: het Centraal Planbureau (CPB), het Planbureau voor de Leefomgeving (PBL) en het Sociaal en Cultureel Planbureau (SCP) in Den Haag. Het werkbezoek staat in het teken van brede welvaart.
Vergroot afbeelding Koning Willem Alexander bekijkt infographic van PBL
Beeld: ©Patrick van Katwijk
Den Haag, 25 mei 2023: De Koning bekijkt met minister Kaag van Financiën tijdens een werkbezoek aan de drie planbureaus een infographic van het Planbureau voor de Leefomgeving (PBL).